Pel en snipper de uien.
Maak de paprika‘s schoon en snijd ze in smalle reepjes.
Verwijder het vel van de bradworstjes.
Snijd de tomaten in stukjes.
Verhit de olie en fruit de uien al omscheppend 3 minuten.
Voeg het vlees toe en bak het al omscheppend met een vork rul.
Schenk al het vet, op ± 1 eetlepel na, uit de pan en voeg de paprika
toe.
Bak die 5 minuten al omscheppend.
Voeg de stukjes tomaat, de rozemarijn, de laurierblaadjes, het
chilipepertje
en wat peper en zout toe en laat alles op een laag vuur 15 minuten zachtjes
stoven.
Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking
beetgaar.
Verwijder de laurierblaadjes en het pepertje uit de saus en schep de
crème
fraîche en de helft van de kaas erdoor.
Verdeel de saus over de spaghetti en bestrooi met de rest van de kaas.
Lekker met doperwtjes en/of een groene salade.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |